Näytös 1

Overestimated Productions - Niskalenkki Tarina miehestä, joka pohtii päihteiden varjostamaa menneisyyttään. Elämän kipeät lukot ovat murrettavissa.
Montaasi - Hyppy Ensikertalaiset kokeilevat animaation tekemistä.
Kapybara - Into The Wood between The Worlds A woman finds herself in a strange place. She meets a man and has a conversation. Gradually, the reality starts to crumble. This films documents our collective´s views of beauty and reality.
KOLMAS SILMÄ - SUURI PYSÄYTYS [Tuomariston erikoismaininta] Suuri pysäytys kertoo elämästä ja kuolemasta. Liikkeestä ja sen pysähtymisestä.
Lasi - Oman Tuulensa Tuottaja Tuulettoman päivän Adhd.
Rämäpäät - Tutkielmia taipuneesta tilasta Poeettinen dokumentti täyttyneestä tilasta ja sen ulottuvuuksista - aina fyysisistä lainalaisuuksista abstraktioihin. Klaustrofobia, tajunnanvirta, sulkeutuneisuus ja avoin maailma yhdistettynä avaa tilan joka on jo täynnä.
The New Film Order - VIISIKKO VAUHDISSA [Ei kilpailusarjassa] Viisi elokuvantekijää valmistautuu elämänsä viikonloppuun. Kaikki menee pieleen.
Yhden joukon porukka - avaimet avaa ovii [Yleisön suosikki] Mitä unelmien toteuttaminen vaatii? Nina päätti avata oven tuntemattomaan.
Kansankynttilät - Eskapismi Anonyymejä kokemuksia eskapismista. Kuvaukset on dramatisoitu.
Vojago - VIIMEINEN SIIRTO Unelmat juurille paluusta ulottuvat sukupolvien yli.

Näytös 2

Matti Manaatti - Katse Kun katsekontakti pakottaa luopumaan kontrollista, jokainen löytää itsensä tilanteesta yhtä haavoittuvaisena ja egottomana. Lopputulos hämmästyttää ja riemastuttaa joka kerta.
Mediamussukat - Six Guys & One Practical Effect Dokumentointi 70-luvun erikoistehoste kohtauksen tekoa.
Mad mörri - Nollasta Satasia Kaverusten elämään kuuluu huoleton ajanvietto, etenkin autoilu ja pelaaminen. Haaveet tulevaisuudesta ovat kuitenkin korkealla.
Mandy Love Theme - Kolme lentävää valoa Kolme tarinaa Suomen Ufotutkijat ry:n ylläpitämästä ufohavaintotietokannasta.
PinkDocs - District Derby Elokuva havainnoi eri näkökulmien kautta Hämeentien suurremonttia, joka toimii eräänlaisena symbolina kokonaiselle modernille kaupunkikehitykselle, sekä kevyen liikenteen ja autoliikenteen jatkuvasti kärjistyvää vastakkainasettelua, jossa niin some-alustat kuin yhteiset katummekin toimivat taistelukenttinä.
Off Productons - Onnen avaimet Paras tapa auttaa itseään, on auttaa toisia. Hyvä huoltomies huoltaa paitsi kiinteistöjä myös mieliä.
Yhdet Ehjät Unet - Träd Keramiikka taitelija Katy Hertell haluaa olla puu keskustassa. Hän meditoi ja käy avannossa päivittäin ollakseen läsnä nykyhetken tilassa.
Lasisammakko - Ollaan menossa Elokuvassa on sanan "liike" kaksi merkitystä. Fysikaalinen liike sekä yhteiskunnallinen.
Rosy Clouds Films - This is a dream of our own [Tuomariston erikoismainita] Caleb on aina unelmoinut siitä, että esiintyisi musavideossa. Tämä on Calebin matka musavideon tähdeksi, Kaalepiksi, ja takaisin.

Näytös 3

JARIN -productions - Agape Nuori nainen pohtii suhdettaan uskontoon ja yhteiskuntaan.
Film Jong Un - Stadin revityin latu Paloheinä: Nyt ois sitä kuumaa mehua ja munkkia Meikä: Nonniih
Kaukamoinen - Novellikokelma Mitä lukitusta päiväkirjasta avautuukaan, Pieniä novellimaisia tarinoita.
Outomuoto - Ei mitään hätää Miltä sinun kuolemasi kuulostaa? Dokumenttielokuva kuoleman kohtaamisen vaikeudesta.
Kohtuu studio - Unohtumaton tila Täydellistä tilaa on mahdotonta unohtaa, eikä sitä aina edes halua.
Qwack Films - Ei kaikki ovet aukee [Tuomariston suosikki] Teoksemme on videoruno, jossa käsittelemme yhteiskunnan ja yksilöiden rakentamia rajoja ja meiltä suljettuja tiloja.
Teknotiikerit - Seinähullu Dokumentissa selvitetitään tämän päivän seinähulluuden määritelmää.
Vesa - Dyspnea Dokumentti kertoo Christerin tarinan. Christer sairastui viimeisinä päivinään varusmiespalveluksessa keuhkokuumeeseen, joka lopulta pitkittyi ja oireet kestivät yli 10 kuukauden ajan. Sairastumisen lisäksi vallitseva koronapandemia aiheutti fyysisten oireiden lisäksi painavaa henkistä taakkaa ja pelkoa siitä, että mitä kävisi, jos samanaikaisesti sairastuisi koronaan.
Alalinnake - Prudence A guy leaves his comfortable space driven by own feelings of social justice.