Lue päivitetyt ohjeistukset koronavirustilanteesta ja kevään unettomasta (linkki).


Uneton48 tulee taas! Uneton48 on nimensä mukaisesti valpasta mieltä ja vikkelää tekemistä vaativa elokuvahaaste, jossa teeman mukainen lyhytelokuva valmistetaan alusta loppuun asti vain 48:ssa tunnissa!

Kilpailuviikonloppu on 15.-17.5.2020. Viimeaikaisten kokoontumis- ja terveyssuositusten takia avajaistapahtuma järjestetään tänä vuonna pelkästään netissä.

Kilpailulla ei ole rajoja – osallistua voit mistä päin maailmaa tahansa - tarvitset vain toimivan nettiyhteyden elokuvan palautusta varten. Mikä parasta, aiempaa elokuvakokemusta ei välttämättä tarvita, luova mieli ja kamera riittää.

Uneton48 toivottaa niin pidempään alalla toimineet kuin ensikertalaisetkin iloisin mielin mukaan kisaan. Kaikki viikonlopun aikana valmistuneet elokuvat saavat ensi-iltansa Finnkinon elokuvateattereissa Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Viranomaisten suosituksesta näytösten ajankohta siirtyy toukokuulta heinäkuun puoliväliin ja uudet päivämäärät ilmoitetaan pikimmiten. Juhlistamme finalistielokuvia lopputapahtumassa heinäkuussa. Tuomaristo ja yleisö valitsevat taas suosikkinsa ja mielettömiä palkintoja on luvassa!

Ei muuta kuin kamerat rullaamaan ja hyvä pöhinä päälle, tehdään tänäkin vuonna huikeita leffoja!


Kuinka tehdä elokuva etänä / Ohjeet / Säännöt / Palautus

Vuoden 2020 finalistielokuvat ovat nyt nähtävillä