Finalistinäytös

Eklektinen tunnelmaraato - Rituaaliystävä Yksinäinen nainen haluaa tutustua pihallaan mystisiä rituaaleja suorittavaan henkilöön.
Hilpeät Pojat Tuotanto - LAKIPYKÄLÄ 999 (Eli kuinka opin rakastamaan naapuriani) Heippalaput aiheuttavat kaaosta kerrostalossa. Tunnelma kärjistyy.
Stone Films - Pullum Caelum Mies kuolee. Tekee päätöksen.
Dunder Mifflin Helsinki Branch - Maalasin niin perkeleesti Intohimo täyttää surevan naisen sydämen ja parantaa lopulta kaipuun hänen sisällään.
Silent Paprika Films - How to Make a Marionette at Home Elokuva kodista, kaipuusta, murhasta, marioneteista - ja perunoista.
Savage Streets - Dente Macabre Naisten käyttäytyminen teksti-tv:ssä ja sen vaikutukset suomen hammashoitoon vuosina 1997-1999
Mamma Films - Miehen mitta Näitä miehiä yhdistää häpeä. Oven takana odottaa kuitenkin ratkaisu. Mikä on miehen mitta?
Rosy Clouds Films - Merde ! Nainen eksyy aikaan, eikä asiakaspalvelusta ole apua.
Jelly Cat - Pystyt parempaan Kertomus naisesta, joka löytää elämään kaipaamansa voiman.
Mama - Ainakin sata ahventa -
Vaikka ketä - Häkkieläin Siskosten taistelu omasta tilasta ja rauhasta uudessa yhteisessä kodissaan.
Diletantit - Ritari Terapeutti on työpäivänsä päätteeksi tilannut itselleen ansaitun hemmotteluhetken. Iltapäivä saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun puhelin alkaa soida.
Vanha Huutaja - Hauras Onni Kaksi henkilöä kohtaa toisensa tyhjyydessä ja yrittävät muistella keitä he ovat. Heidän menneisyydestään löytyy yllättävä yhteys, mutta löytävätkö he sen ennen kuin aika loppuu.

Näytös 10

SPRK Productions - Kiristä Nainen herää sidottuna pommiin. Onko tämä ongelma treffeillä?
Joel Koskinen Production - Jokaisella on Tarina Elokuva kertoo henkisesti sairaasta ihmisestä. Jokaisen tarinassa on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus.
Las Tres Mellizas - YHTEYDENOTTO Aada-Mari on herännyt aikaisin valmistautuakseen zoom-sessioon, jonka avulla etsitään suhteeseen uutta säpinää. Tyttöystävä Maria on nukkunut pommiin, mikä saa yhteyden pätkimään.
Veitsenterä - Jokunen toive [ei kilpailusarjassa] Jokunen etsii ulospääsyä arjen koneistosta. Se ei olekaan niin helppoa.
Veljeskuntafilms - Pysäkillä Elokuvamme kuvaa yksineläjän haaveilua parisuhteesta korona arjen keskellä.
Takakontti Productions - Hautajaispuku Häät on peruttu ja kihlaparille tulee riitaa. He lähtevät liftaamaan ja päätyvät yöpymään ulkona.
VAKE movies - My Home is Where my Phone is Essi yrittää olla erossa kännykästään. Tilanteen riistäydyttyä käsistä hän joutuu tekemään suuren valinnan.
Sienetön - Satakieli Ihmisten välisiä kommunikaatiotapoja on monenlaisia. Tässä elokuvassa esiintyy hyvin vähän naapurirauhaa säilyttävä sellainen.
Rabbit Team - Mielen mörkö The movie is about the willpower you use to face your inner monster holding you back. The inner struggles take a lot of sisu to overcome, as they are rather abstract and you cannot see, neither touch the measurements or physical distances of them.
Makkarajengi Media Video Pictures Films Productions - Kaikki on jo sanottu "Kaikki on jo sanottu" kertoo jaetusta kokemuksesta kun yhteiskunnan säännöt muuttuvat äkillisesti.
Domestic Light and Magic - Limampi sen kivampi [ei kilpailusarjassa] Idylli horjahtaa kun perhe saa yllätysvieraakseen kaukaisen serkun. Serkun jälkiruokaresepti on epäilyttävän limainen.

Näytös 9

Rosy Clouds Films - Merde ! Nainen eksyy aikaan, eikä asiakaspalvelusta ole apua.
Halla Tuotanto - Alkemisti Alkemisti on tarina kolmen sisaruksen tapaamisesta vanhempiensa vuosittaisessa muistotilaisuudessa. Vanhat kaunat ja vääristyneet muistot ajavat kolmikon traagiseen tilanteeseen.
Lallufilmit - Koputus takaisin Elokuva kertoo tyttären tyttären ja iso-äidin henkisestä yhteydestä.
Taka-art Production - Sähkömoottorisahamurhaaja Satuhetki lapsille joiden pitäisi olla kiltisti.
Three Tall Women - Hey, idiot This film is for New York City. For the friendships that make it easy here even when we can’t be close.
Mauri Ahma ja metsän eläimet - Karhu kasvattaa karvat tarina karhun henkisestä kasvusta ja haasteista matkalla rohkeuteen.
Silent Paprika Films - How to Make a Marionette at Home Elokuva kodista, kaipuusta, murhasta, marioneteista - ja perunoista.
Saniteettiset esteettiset - Katuvarpuset Lyhytelokuva katkenneista oletuksista ja makkaraperunoista.
Pipo Productions - Me Välitämme Raadollinen kertomus hädän hetkistä on samalla vilpitön rakkauskirje koko tälle kilpailulle.
Lability - "The Homies" Tarina rajat ylittävät toveruudesta. Mikään kriisi tai rajoite ei voi estää paluuta perheen luo.
VaAka - Kutinaa Komedia rakkauden alkutaipaleelta

Näytös 8

Otso Krev - Meillä on vain tämä hetki Ravintolaketju Ajaton on joutunut konkurssiin ja sen myötä Tapio Haals on menettänyt kaiken. Mitä jää jäljelle, kun ei ole enää mitään?
Kaukamoinen - Kaksi pientä rosvoa Pandemia koetelee myös rosvoja ja heidän sukulaistaan joka on joutunut ruotsiin. Rosvot koettavat hoitaa asioita puhelimella Suomesta käsin.
Kajo Films - Haavekaupunki Synkässä haaveiden kaupungissa on ammatti tappaja liikkeellä. Ovatko kaikki hautaan kaatuvia?
RÖÖR - Positiivi & Negatiivi Positiivi & Negatiivi kertoo kahden ihmisen erilaisista reaktioista Pandemiaan. He ovat toistensa vastakohdat elämässä.
Mamma Films - Miehen mitta Näitä miehiä yhdistää häpeä. Oven takana odottaa kuitenkin ratkaisu. Mikä on miehen mitta?
Rämäpäät - Ylitsepääsemätön olotila Erakoitunut nuorimies etsii rakkaan autonsa kanssa elinsijaa korruptoituneiden poliitikkojen ja murhanhimoisten rosvojoukkojen hallitsemassa Sipoon saaristossa.
Routa Productions - Tunneli Gekko auttaa ihmisiä deittailemaan etänä. Esimerkkihahmot esittävät tosielämän ongelmatilanteita.
Montaasi - Järki päähän Käsinukke patistaa miestä viemään roskat. Ulkona saattaa kuitenkin törmätä pelottaviin naapureihin.
Kiiltokuvatytöt - Paperisielut Paperisielut on lyhytelokuva yhteisöön kuulumisen tärkeydestä. Yksinäinen ja eristäytynyt ihminen löytää yhteisöllisyyden arvaamattomalla tavalla.
Susi-tuotanto - Omaa lääkettä Mietelauseita rakastava bensalenkkari saa huomata aforismien pimeän puolen. Kaikkiin hetkiin ei kannata tarttua.
Hakaniemessä Nähdään - You know, cloud-based machine learning is the kind of mobile distributed ledgers that we need [ei kilpailusarjassa] Kauppatieteiden graduopiskelija yrittää löytää tiensä post-apokalyptisessä maailmassa. Millä asiantuntemuksella, statuksella ja taidoilla on loppujen lopuksi väliä?

Näytös 7

Muskottipähkinät - Time Well Spent Käytössä on rajallinen määrä aikaa, mikä on ihmiselle tärkeintä? Elokuva paineesta elää.
EPEK - Lopun Alku Patologin työssä jokainen päivä on hyytävän jännittävä. Joskus sitä ei vaan pysty eikä kykene.
hojo hojo tuotanto - Lähimmäinen Elokuva on kuvaus eristyneisyydestä ja yksinäisyydestä. Lähimmäinen voi joskus olla yllättävän lähellä mutta toisaalta niin etäällä.
Havoc Films - Hakahuhta Näkymätön uhka vaanii. Kuka on turvassa?
Lähikuva puuttuu - Kasvin huone Elokuva miehestä, kasvista ja hyvinvoinnista.
Kotona - Kotona Elokuvassa henkilö joutuu olosuhteiden pakosta kohtaamaan itsensä. Elokuva on tarina itsensä halaamisesta.
PikaEDIT - HOMESICK Kaipuu kotiin aiheuttaa tuskaa. Kuinka paljon olet valmis uhraamaan pitääksesi sen turvallisena?
Negatiivinen ioni - Lupa Mökkeilijän rauhallinen elämä sekoittuu pahanpäiväisesti kun kaikkeen aletaan vaatia lupia.
Jelly Cat - Pystyt parempaan Kertomus naisesta, joka löytää elämään kaipaamansa voiman.
Idän kuunnelmat - Elämä on ihmisen parasta huumetta. Nuori päämäärätön mies joutuu etsimään itselleen yhteisön, kun hänen äitinsä uhkaa muuten kieltäytyä maksamasta hänen vuokraansa.
Tuhat ja Yksi Yötä - Taste of Apocalypse Elokuvan hahmon maailmaa ohjaa huono maku. Elokuva kertoo pahuudesta välinpitämättömyydestä, ihmisten aiheuttamasta tuhosta ja maailmanlopusta.

Näytös 6

Linjasto - Se fucking 5 minuuttia Kaveri harmittelee, että saa stand-up open miceissä aina vain 5 minuuttia. Sitten hän muistelee yhtä kertaa, jolloin ylitti aikansa.
24th Street - Puhelu Asiantuntijana on helppo auttaa. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, kun vastaa puhelimeen.
Frozen sauna - Lisbeth Lisbeth on menestyvä liikenainen. Hänellä on kuitenkin haave jostain muusta.
Fat Unicorn FILMS - kylhän mä voisin… Tinder match
Kipinä Films - Mielenlinna Psykologinen trilleri miehestä, joka etsii pakoa omasta mielenvankilastaan -- keinolla millä hyvänsä.
Kõik Hästi - Eräs pariskunta eroaa koronan takia Satiiri koronapandemian aiheuttaman paniikin vaikutuksista parisuhteisiin.
Paniikki - Ullantuoksuinen koti Elokuva kiinteistövälittäjän elämän kriittisestä pisteestä. Kiltin tytön kuori raottuu ja Ulla löytää itsestään uuden puolen.
Mama - Ainakin sata ahventa -
Dunder Mifflin Helsinki Branch - Maalasin niin perkeleesti Intohimo täyttää surevan naisen sydämen ja parantaa lopulta kaipuun hänen sisällään.
Her - Mirage Yhteisöllisyyden kaipuu.
Boot Camp Films - Kaikkien muinaisten kauhu Passaveperin kirkolla tapahtuu kummia. Kokeellinen egyptologi Emma Oakheart on lähetetty selvittämään asiaa.
We'll Fix It In Post - Blue Roof Kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä tapaavat puiston penkeillä ja pohtivat kodin, elämän ja kaiken merkitystä.

 

Näytös 5

Kansankynttilät - Synkronisiteetti Osat täydentävät toisiansa. Kohdatessa katoaa aika ja saapuu ikuisuus.
Film Jong Un - Nukkumatka Nyt lähtee nukkuja Venukseen.
Eklektinen tunnelmaraato - Rituaaliystävä Yksinäinen nainen haluaa tutustua pihallaan mystisiä rituaaleja suorittavaan henkilöön.
10 000 lintua (eri lajeja) - Maata luonnossa, oppia maatumaan Mies tapaa metsässä ystävänsä. He käyvät tunteikkaan keskustelun.
Drippin Kiwi - Vahtimestari Elokuva ihmisistä ja inhimillisyydestä turvavälien pilkkomassa maailmassa.
Kaislikossa suhisee ja karkkipussissa rapisee - Muista aina liikenteessä Ja matka jatkuu.
Loputon Apina - Tuholainen Kahden nuoren miehen kasvutarina oman tilan etsimisen ja rajojen vetämisen vaikeuden taistelukentällä. Mielensisäisen järjestyksen tavoittelu kohtaa ulkoisen maailman vääjättömän kaaoksen.
Läpimurto - Go big or go home Go big or go home on lyhytelokuva kommunikaation vaikeudesta. Se käsittelee toisen ihmisen kohtaamista ja meitä rajoittavia roolimalleja.
AK Productions - Kaur Kaur has been kidnapped and tries to flee from a shady cellar, in middle of Helsinki.
EetuArtit - The loneliness of the short distance runner Jokaiselle löytyy oma yhteisö, mutta mitkä ovat sen näkyvät ja näkymättömät rajat?
Too Far Away - Valitut Keskellä Sammattia omaperäinen yhteisön johtaja uskoo maailmanlopun saapuneen.

Näytös 4

Jo-Jo the Dog Films - Haudankaivaja Yksinäinen selviytyjä pysyy hengissä katastrofien romahduttamassa maailmassa noudattamalla orjallisesti ajastimen ilmoittamia turva-aikoja. Selviytyjä elää autiossa elokuvateatterissa ja hautaa infektion surmaamia lajitovereitaan.
"Naturalia non sunt turpia" - Sadetanssi Oma suuruus nousee liian suuriin mittasuhteisiin,"Jumalakompleksi" Elokuva kertoo miten asiantuntijuus voi ottaa ahnudessaan vallan.
Stone Films - Pullum Caelum Mies kuolee. Tekee päätöksen.
W-säätiö - Koro sydän Noro Romanttinen reality-mokumentti kansainvälisen suhteen kohtalosta. "Viraali" iloittelu absurdissa maailmassa
Jälkijuna - Miehen mitta? Viiksekäs tulkinta historian tunnetuimmasta rakkaustarinasta.
Diletantit - Ritari Terapeutti on työpäivänsä päätteeksi tilannut itselleen ansaitun hemmotteluhetken. Iltapäivä saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun puhelin alkaa soida.
Hietalahden videopaja - Polvillaan Illalliseen valmistautuvan pariskunnan mies haluaisi olla oma itsensä.
Kuha kuvaillaan - Laputuspäivä Perheen mykkäkoulu eskaloituu lappupäivään.
Yömyssy - Lähetti Ruokalähetti dystooppisessa maailmassa keskustelee tunteistaan tekoäly-ystävänsä kanssa. Yksinäisessä elämässään lähetti kaipaisi ystävänsä lisäksi muutakin kommunikaatiota.
Boycycle Club - Cat-astrophe Joskus halu kuulua johonkin voi olla niin vahva, ettei mikään häiritse sitä.
Savage Streets - Dente Macabre Naisten käyttäytyminen teksti-tv:ssä ja sen vaikutukset suomen hammashoitoon vuosina 1997-1999

Näytös 3

EETAMA - EI SE MATKA, VAAN SE MÄÄRÄNPÄÄ Joskus matkat tuntuvat kestävän ikuisuuden. Joskus haluaisi vain pystyä skippaamaan loppusuoralle.
 ͡° ͜ʖ ͡° - Viinahiiri ja ihmisiä korvaava_tiedosto Jari näkee hiiren väärällä hetkellä. Hän tahtoo selvittää, miksi.
Runopojat - Pommi Ahdistunut nuori mies saapuu psykoanalyytikon vastaanotolle musta tikittävä möykky rinnassaan. Pystyykö analyytikko auttamaan häntä ajoissa?
VHL Productions - Tiedän Tiedemies löytää yhteyden tuntemattomaan lähteeseen. Suhde vie tiedemiehen itsetutkiskelun syövereihin.
CTRL Ö - Oma Tahto Oman tahdon toteutuminen. Kuka meitä ohjaa?
Infinite Pocket - Karsija XIV: Ajan Siemen Muistivelho Balthazar on saanut Stig Övermarkin satimeen. Stig taistelee mielensä syövereissä pitääkseen muistin rippeistään kiinni. Apuun tulee Karsija, ja alkaa armoton kujanjuoksu, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää.
Bulbus Glandis - Välittäjä Asuntokauppojen yhteydessä tapahtuu yllättävä kohtaaminen.
Hilpeät Pojat Tuotanto - LAKIPYKÄLÄ 999 (Eli kuinka opin rakastamaan naapuriani) Heippalaput aiheuttavat kaaosta kerrostalossa. Tunnelma kärjistyy.
Vaikka ketä - Häkkieläin Siskosten taistelu omasta tilasta ja rauhasta uudessa yhteisessä kodissaan.
Team Polymath - Kill Will They may try to take her down, but she has the will.
Pinkumi - NOB-20 Elokuva erilaisesta yhteisöllisyydestä ja sen toimivuudesta. Ja uhasta sille.

Näytös 2

Alteregot pizzabuffassa - Haastettelu Kahden ihmisen eriskummallinen tapaaminen, jossa nykypäivän epärealistiset oletukset ja vaatimukset eivät kohtaa.
Vanha Huutaja - Hauras Onni Kaksi henkilöä kohtaa toisensa tyhjyydessä ja yrittävät muistella keitä he ovat. Heidän menneisyydestään löytyy yllättävä yhteys, mutta löytävätkö he sen ennen kuin aika loppuu.
Mikä Mikä Productions - Spesialisti Kun hommat lähtevät lavasta, jonkun täytyy puuttua peliin. Löytyykö maskin takaa totuus?
The Hopeless Situation - Luuseri Yksinäinen henkilö löytää pelimaailmasta itselleen toverin.
Bad Gate Productions - Story of self-acceptance Draama. Lyhyt tarina hyvinvoinnista, itsehyväksynnästä sekä mielipiteistä.
Clayhill - Limitless Growth When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves. Think and grow rich, because you are the master of your destiny.
VilmeZ - Aikuiseksi Elokuvan henkilö käy keskustelua itsensä kanssa. Elokuva pohtii eksistentiaalisia ulottuvuuksia.
Team Awara - Sanaton Hädässä oleva tyttö ei uskalla kommunikoida muille avun tarpeestaan. Sen sijaan vammautunut, hyvin itsekin pärjäävä mies, jonka muut olettavat tarvitsevan apua, huomaa tytön hädän pelkkien eleiden perusteella.
SAWS - Aamiaiseksi Lettuja "Ovelta Ovelle"-tositeeveesarjan juontaja tekee juttua korona-ajan arjesta, ja saapuu yksinhuoltajaäidin ovelle. Miten menee vanhemmuus, työ ja kodin pyörittäminen yhteen kolmen teini-ikäisen lapsen kanssa?
Off Productions - Yhdestä metästä selvitään Tiukkoja käänteitä firman etä-tyky-päivässä. Tai ihan vaan sekava Zoom-tapaaminen.

Näytös 1

Alalinnake - Kiss Me Mies on jumissa aikaluupissa. Hänen täytyy keksiä keino pelastaa tyttö joka kuolee luupin lopussa.
Teh Perunafilms - Ikuinen Marraskuu Aika parantaa haavat, sanotaan. Entä jos näin ei käykään?
Messias - #stayup Tubettaja tekee opasvideon makkaranpaistosta nuotiolla. Kaikki ei mene ihan ”tuubiin”.
My Little Memory Lane - Hyvästele mörkösi Kirsikan ja Emilin välissä on muutakin kuin etäisyys. Kirsikan on tehtävä päätös.
Yhyy Filmi - Dream pickles Dream pickles on tarina arkisen mieliteon muuttumisesta haaveeksi, jonka toteuttamisesta tulee ylitsepääsemätön tarve. Suolakurkku, maustekurkku ja ihmisen harmiton haave.
BFS - Sähköposti Vanhat ystävät kohtaavat uudestaan pandemian seuraksena. Päähenkilöiden eroavat lähtökohdat luovat kontrastia elokuvan tunnelmaan.
Viidet Sakset - Katkeruuden kasvattama Katkera henkilö haastattelee työnhakijoita. Mutta saako hän haluamansa?
Viheliäiset - This Is Where My Heart Is Ajassa matkaava valokuvaaja Miles D. dokumentoi maailmaa uhkaavaa ilmiötä ja raportoi työstään Dorikselle. Lopulta Miles päätyy aikahypyllä paikkaan, jonka tunnistaa joskus olleen hänen kotinsa.
Sisyphean Films - Liikennesuunnittelija selittää liikennemerkit viidellä eri ymmärryksen tasolla Liikennesuunnittelija selittää liikennemerkit viidellä eri ymmärryksen tasolla.
Rossi filmi - Tahdon! Tahdon! on elokuva jokapäiväisestä valinnasta elää parisuhteessa yhdessä hyväksyen toisen osapuolen ja tukien toista osapuolta juuri sellaisena kuin hän on. Tämä edellyttää valtavasti sisua.
Mandy Love Theme - Vieläkö on villihevosia [ei kilpailusarjassa] Martti nolaa itsensä työpaikallaan, mutta oppii kääntämään kiusallisen tilanteen edukseen.

Näytös 10