EDISTÄ ELOKUVAKULTTUURIA KANSSAMME!

Uneton48 on elokuvantekohaaste, jossa tehdään lyhytelokuva alusta loppuun tapahtuman nimen mukaisesti 48 tunnissa. Vuodesta 2008 asti järjestetyssä tapahtumassa on tehty jo yli 1000 lyhytelokuvaa, joista jokainen on saanut elokuvateatteriensi-illan Finnkinon elokuvateattereissa.

Vuosittain järjestettävän päätapahtuman lisäksi Uneton48 on paljon muutakin. Olemme järjestäneet dokumenttielokuvaan keskittyviä Uneton Docs -haasteita DocPointin kanssa, tuottaneet pitkän elokuvan, antaneet alkusysäyksen monen tuotantoyhtiön perustamiselle ja järjestäneet erilaisia yhteistyöhankkeita merkittävien kumppanien kanssa.

Teemme ja olemme tehneet yhteistyötä muun muassa seuraavien tahojen kanssa: FINNKINO, YLE AREENA, FREE, PAULIG, REDI, ELISA  VIIHDE, GENELECHEOANGEL FILMS,LIGHTNEERSYÖPÄSÄÄTIÖKAMPIN KAUPPAKESKUSHELSINGIN KAUPUNKIHELSINGIN SANOMATHELEN,CINAMONHSY,RAKKAUTTA&ANARKIAA, TAMPEREEN ELOKUVAJUHLAT,ESPOO CINE, HELSINGIN KAUPUNGINMUSEODOCPOINT

Yhteistyömahdollisuudet Uneton48 kanssa ovat lähes rajattomat! Perinteisen medianäkyvyyden lisäksi olemme tehneet sisällöntuotantokampanjoita, toteuttaneet elokuvakouluja ja järjestäneet satojen ihmisten maanalaisia tanssiaisia.

Näkyvyys

???? Kilpailuihin osallistujat: n. 1500 elokuva-alan ammattilaista, opiskelijaa ja harrastajaa.

???? Finnkinon elokuvateatterinäytökset 15 kpl (Helsinki, Turku, Tampere).

???? DocPointin UnetonDocs festivaaliesitykset: 450 katsojaa.

???? Uneton48-elokuvia katsottu saitiltamme 2019 -2021 yli 90 0000 kertaa

???? Sosiaalinen media: yli 10 000 seuraajaa (uutiskirje, FB, IG, TWITTER)

Vuoden aikana järjestämme sarjan erilaisia Uneton48 näytöksiä ja tapahtumia. Aikaisemmin näitä on järjestetty muun muassa Tampereen elokuvajuhlilla, Espoo Cinéssä, Rakkautta&Anarkiaa -festivaaleilla ja Sanomatalossa.

Ota yhteyttä:

INFO@UNETON48.COM

en_GB