ONLINE palautus / Online Drop-off

Hädän tullen kysy apua! Uneton48 Helpdeskissä auttavat niin järjestäjät kuin kokeneemmat kanssakilpailijat – kisaa ennen, sen aikana ja jälkeen.

Järjestäjien täytyy pystyä varmistamaan, että elokuvanne on valmistunut kilpailuajan puitteissa. Tästä johtuen online-palauttajien on luotava elokuvastaan sha1sum-koodi. Alla ohjeet. Koodi, elokuvan latauslinkki ja loppuraportti on lähetettävä kilpailuajan puitteissa WRAP UP formin kautta.

Sha1sum-koodin ansioista voit toimittaa WRAP-UP-formin ennen kuin elokuvatiedostosi on kokonaan latautunut palvelimelle. Esimerkiksi ilmainen Dropbox-palvelu sallii latauslinkin kopioimisen heti, kun tiedostosiirto on alkanut. Ohjeet Dropboxin käyttöön alempana tällä sivulla.

Online-palautus toimii näin:

1. Exporttaa elokuvasi ohjeiden mukaan. (kohta 16.)

2. Luo exportatusta tiedostosta sha1sum-koodi. (alla ohjeet Macille ja Windowsille)

3. Täytä TÄRKEÄT PAPERIT. (kohta 14 – tärkeät paperit)

4. Lataa elokuvasi esim Dropboxiin. Voit käyttää myös omaa palvelinta.

5. Liitä elokuvan latauslinkki, tärkeät paperit ja sha1sum-koodi Wrap-up formiin.

Lähetä WRAP-UP FORM ennen kilpailuajan päättymistä!!!

Latailemme elokuvia sitä mukaa kun ne ovat siirtyneet palvelimelle. Jos latauslinkki ei 24 tunnin päästä toimi tai tiedosto on korruptoitunut, pyydämme toimittamaan sen uudelleen. Tässä tilanteessa, jos ajoissa palautetun elokuvan mukana on toimitettu sha1sum-koodi, jolla voimme varmistaa ettei sitä ole muokattu, elokuva on vielä mukana kilpailussa. Muussa tapauksessa se tulkitaan myöhästyneeksi. Tästä johtuen suosittelemme sha1sum-koodin käyttöä.

Time to next 48 challenge

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)